Rorbua: HALV PRIS TIL FERGE FOR MEDLEMMER!

Fergekort
Nå kan medlemmer få tilbud om halv pris på ferge til og fra Austevoll når du skal leie Rorbua. Da kan du komme til Døvesenter og få låne fergekortet. Man betaler for fergen (altså halv pris) når man kommer tilbake til kontoret i døvesenteret og leverer kortet. Rorbua har flere ledige helger i mai og juni. I tillegg er det tre ledige uker i sommerferie-perioden. Pris for leie for medlemmer er 50 % rabatt for følgende:

Leie helg: kr. 1.900 for rorbu + kr. 500 for båt. Ønsker du å slippe rengjøring – kan du betale kr. 500 i tillegg (rengjøring utføres av et firma).

Leie uke: kr. 4.000 for rorbua inkl. rengjøring og kr. 1500 for båt.

Det gjelder å være rask hvis du ønsker å leie en helg i mai/juni eller en uke i sommer, for Rorbua er meget attraktivt i denne perioden. Ta kontakt med hytteleder Edvard Rundhaug på nr. 990 27 350 (SMS) eller på e-post edvard.rundhaug@gmail.com.

Kano
Leie av kano = Gratis 🙂

This entry was posted in Rorbua. Bookmark the permalink.