18. november 2016: Besøk av Arbeiderpartiets gruppeledelse i Bergen bystyre

ap-1

Arbeiderpartiet i Bergen kommune ønsket å lære mer om arbeidet Bergen Døvesenter gjør for mange mennesker i Bergen, og om hverdagen vår. De spurte selv om de kunne få komme til oss. I dag, fredag 18. november var de hos oss i to timer. På bildet ser vi Helge Herland, en tom stol (Rune som tok bildet), Tor S. Fiksen, samt daglig leder i Arbeiderpartiet, Geir Steinar Dale (han er med i blant annet komite for miljø og byutvikling), og politisk rådgiver, Torgeir Gimse.

De to fikk vel en “strøm av informasjon” om døvesenterets arbeid, litt historikk, om huset, døves hverdag, ulike grupper hørselshemmede, og ikke minst om planene for Døves kulturdager i august 2017. De fikk utdelt informasjonshefter, bøker om døvesenterets historie samt den nye boken “10 døve og hørselshemmede forteller”. Det ble også tid til omvisning + besøk i døvemuseet til slutt.

ap_3

This entry was posted in Døvesenter, Møter. Bookmark the permalink.