Ikke som en svommer-2Dette bildet er tatt tirsdag 28. mars kl.21.00. Da var de ferdig med en times forestilling, der regissøren i programbladet beskrev som “et univers bestående av hemmeligheter, kommunkasjonssvikt og dekking av bord.” En artig scenekunst 🙂 Lysmesteren Kristian G. Røen sørget for at tolkene fikk lys på seg til de rette tidene – og skuespillerne brukte tegn innimellom 🙂 Akkurat som for to år siden, sponset Bergen Døvesenter forestillingen.
Fra venstre: Victor Olsbø Skinlo (skuespiller), Ylva Thorstveit (tolk), Malin Lone (tolk), Emma Dorthea Godø (tolk), Turid Christine T. Moseng (tolk), og så skuespillerne Stine Revheim Svellingen og Hanna Elise Jozefiak. Foto: RA.

Siste sjanse for å se forestillingen tegnspråktolket, blir torsdag 30. mars kl. 20.00. Sted: Det Akademiske Kvarteret (ikke langt fra puben Kaos). 

Ikke som en svømmer - tolking

Ikke som en svømmer tar sted ved frokosten til et ungt par. De prater forsøksvis med hverandre, men det er mye som vaker under ordene. De har begge en trang til kjærlighet i seg, men er den redelig? Og hvor mye av kjærlighetens vanskeligheter dreier seg egentlig om den personen de sitter ovenfor ved frokosten? Skuespillet handler om arv, forhold og dekking av bord, samtidig som det tar oss innom en av de mørkeste sidene ved menneskelig seksualitet. ”Man må komme til kjærligheten som en flyktning, ikke som en svømmer”

Husker dere denne, for to år siden? Også i år blir det nok en ny opplevelse. Bergen Døvesenter sponset tiltaket for to år siden, og også denne gangen. Blir du med?

Del denne artikkelen
Skip to content