Blir du med på danskebåten 19.-21. januar 2019?

Inviterte tillitsvalgte i Bergen Døvesenter skal på et visjonskurs (seminar) på danskebåten i perioden 19.-21. januar 2019 (lør-man).

Vi ønsker å tilby våre medlemmer som ønsker å være med på samme tur og delta i sosialt samvær inkl. middag. Du blir ikke med på seminar, men være med andre “turister” i sosialt samvær. Du vil få en spesialpris på kr. 918. Dette er inkl. innvendig dobbellugar, 2 frokoster og 2 middager. Du må dekke selv for lunsjen.

Avreise fra hurtigruteterminal lørdag 19. januar kl. 13.30 (oppmøte kl. 12.45) og ankomst på mandag 21. januar kl. 12.30.

Er du interessert? Ta kontakt med vår kontaktperson i Fjordline, Inger Marie Eikesdal på e-post adresse: inger.marie.andal.eikesdal@fjordline.com. Nevn at du kommer fra Bergen Døvesenter og ønsker å reise sammen med oss i perioden 19.-21. januar til den avtalte prisen på kr. 918. Husk å nevne hvem du vil dele lugar med hvis du har en person som du vet skal reise på denne båten. Du kan også få singellugar hvis du ønsker, men da må du betale ekstra. Fint om du kan melde deg innen 11. januar.

This entry was posted in Døvesenter, Uncategorized. Bookmark the permalink.