Moro på spilleloftet (3. etg.) i Bergen Døvesenter

10. mai 2019: I går og i dag satte Alireza og Mariusz sammen ulike spilleutstyr på loftet, og prøvd dem (se video). Alireza har arbeidspraksis hos oss (23. april – 21. juni). Blant oppgavene – som vi avtalte med Introduksjonssenteret for flyktninger i Bergen kommune – er å være aktivitør for barn og unge, og selvsagt andre (seniorer også). Nå har døvesenteret skaffet seg spill som vises i videoen + en del andre spill (sjakk også). Deltakerne på åpent ledermøte i går fikk se utstyret i går kveld. De ga positiv tilbakemelding og ser frem til å ta de i bruk. 🙂 Vi er blant annet i kontakt med tegnspråkavdelingen ved Nattland Oppveksttun, og selvsagt ungdomsklubben og Beast.

Se video

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.