Flere andre døveforeninger i landet har også begynt å stenge for en periode.

Daglig leder skal ha hjemmekontor og gjøre de nødvendig kontorarbeid. Han kan kontaktes på post@bgds.no.

Seniorene på seniortreff i dag (torsdag 12. mars) fikk utdelt et hefte med informasjon om corona-virus; råd, karantene, regler for hjemme-karantene, begrensning av nærkontakt med folk, og ikke minst kontaktinformasjon. Informasjon er samlet til oss av Rådgivningskontor for hørselshemmede og døvblinde i Bergen kommune.

Byrådsleder i Bergen kommune, Roger Valhammer, sa torsdag 12. mars dette: «Det er viktig for meg å si at det ikke er større grunnlag for panikk eller grunn til å være redde. Vi må være føre var. Dette er en dugnad. Vi må vise solidaritet. De fleste kan håndtere viruset fint, men det er en del sårbare grupper som ikke tåler det».

Informasjon fra Rådgivningskontoret:
Tror du at du er smittet av koronavirus? (Feber, sår hals, hoste, brystsmerter og pustevansker?). Ikke gå direkte til legevakten, men kontakt fastlegen din eller legevakten på telefonnummer 116117 via billedtolk.
Har du ikke billedtolk, kan Rådgivningskontor for hørselshemmede og døvblinde hjelpe å få kontakt med fastlege eller legevakt eller svare på andre spørsmål.
480 73 824 (Mary-Ann) – 409 15 816 (Brita).
Facetime video-overføring: radgivningma@icloud.com
Video/tekst på messenger via facebook: Rådgivning hørselshemmede

Det er mulig å sende SMS til 113. Men du må REGISTRERE mobilnummeret ditt hos Nød-SMS: https://www.nodsms.no – Les hva som står der.

Bergen Døvesenter kommer tilbake med informasjon om hvorvidt døvesenteret blir åpnet etter påsken eller ikke. Følg med på www.bgds.no og Bergen Døvesenters Facebook-side.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.