Døvesenteret åpner opp igjen

Bergen Døvesenter, i tråd med resten av samfunnet, åpner forsiktig opp igjen.

Styreleder Edvard orienterer om åpning

Hei.

Nå som samfunnet har åpnet forsiktig, vil Døvesenter også være åpen torsdagskvelder i juni måned.

Første kveld er torsdag 4. juni kl. 18-20. Vi må følge smittevern regler for å kunne holde torsdagskvelder åpent. Det blir ingen tema kveld men et lite sosialt samvær med kaffe. Her er fem hovedregler dere skal vise hensyn til.

Hovedregel 1:
Personer som er friske og føler seg trygge er velkommen til Døvesenter. Du som føler deg litt dårlig, er syk eller kan være smittet av korona, skal ikke komme i Døvesenter. Antall personer til stede er maks. 20. Vis for forståelsen om evt. stenging hvis antallet er større enn 20.

Hovedregel 2:
Meld deg fra til ansvarlig når du kommer til Døvesenter. Den ansvarlige blir styreleder Edvard Rundhaug (evt. en annen vakt) som skal notere ditt navn og mobilnr. Navnelisten over de som har vært til stede vil bli oppbevart i en måned. Den kan hjelpe helsemyndigheter med smittesporing dersom dette blir aktuelt.

Hovedregel 3:
Sørg for god hygiene. God håndvask med såpe og vann er et krav. Vask hendene på toalettet før du kommer inn i salen. Bruk evt. Antibac (alkoholbasert desinfeksjon). Ved toalettbesøk skal du vaske skålen med Antibac og papir før og etter bruk. Vask hendene i minst 30 sekunder.  

Hovedregel 4:
Unngå fysisk nærkontakt, og hold anbefalt avstand mellom personer.
Dere holder minst 1 meter avstand og anbefalinger om smittevern overholdes.

Hovedregel 5:
Ikke del utstyr og bruk samme stol under sosialt samvær. Du skal bruke en og samme stol under hele samværet. Du skal ikke bruke garderoben, men legg gjerne jakken på stolen din. Du skal ikke gå inn på kjøkkenet og hente utstyr. Du vil få en kopp på bordet og få gratis kaffe/te om du ønsker.

Velkommen og sees torsdag 4. juni

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.