Ny daglig leder på Bergen Døvesenter

Offisielt startet den nye daglig leder, Martin Berhovde, på Bergen Døvesenter 1. juni, men den første arbeidsdagen er i dag. Samtidig nyter Rune Anda pensjonistlivet.

Jeg ønsker å benytte anledningen til å presentere meg selv. Jeg heter Martin Berhovde, er 28 år gammel og er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Jeg har vært engasjert i organisasjonsarbeid i flere år, med et par år i Bergen Døvesenters senterstyre og i Norges Døveforbunds Ungdom. Jeg gleder meg veldig til å fortsette dette arbeidet etter Rune Anda, og jeg håper at vi sammen kan bidra til at Bergen Døvesenter kan vokse seg inn i framtiden.

E-postadressen til døvesenteret er fortsatt det samme, så det er bare å ta kontakt der hvis det skulle være noe spørsmål. Gleder meg til å høre fra deg.

Kontoret er ikke åpen for besøk, dette på grunn av å redusere potensiell korona-smitte. Det bes om at alle tar kontakt direkte med meg på mail om å avtale møte, og ellers følge regler som håndvask og å bli hjemme dersom man er syk.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.