Offentlig varslingsprøve onsdag 10. juni 2020

Vi vil orientere om at det er en offentlig varslingsprøve fra Sivilforsvaret kommende onsdag 10. juni, klokken 12.00.

Lydprøven vil bestå av tre signalserier, hvor en serie har tre lange støt. Det er cirka ett minutts opphold mellom hver serie. Signalet betyr “Viktig melding – lytt til radio”.

Sivilforsvaret har sendt oss en mail hvor de tipset oss om appen “Flexilarm”. Bergen Døvesenter håper at flere medlemmer laster ned denne appen, for å teste. De som har testet denne appen, gi gjerne tilbakemelding til daglig leder Martin Berhovde, som sender dette videre til Sivilforsvaret etter onsdag 10. juni.

Appen Flexilarm fungerer slik at du laster det ned, og godkjenner at appen kan sende deg varslinger og at appen kan bruke GPS. Hvis du er i en område hvor det sendes ut for eksempel varsel via lyd, vil du også få varsel. Jeg har lastet ned appen og er klar for å prøve! Se her: https://www.flexilarm.com/no/

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.