Overstått sommerferie

Vel overstått sommer! Håper alle hadde en fin sommerferie. Daglig leder er på kontoret nå, men det vil ikke være åpent i kveld, og heller ikke neste uke. Det startes opp med medlemskveld om to uker, den 20. august, hvis smitten ikke øker. Dette følger vi med på. Vil også minne på at hvis du ønsker å snakke med Martin (daglig leder), så må det gjøres avtale på forhånd, send SMS til 92240738 eller epost. Ikke bare møt opp, for det kan være jeg er borte eller opptatt med noe annet. Daglig leder er borte hele neste uke.

I dag (6. aug) har Bergen Døvesenters eldste medlem bursdag, Marta Sander, og blir 95 år. Marta Sander har vært formann (styreleder) for Bergen Døvesenter fra 1982 til 1984, og ble æresmedlem i 1985. Bergen Døvesenter gratulerer deg med dagen. Du kan legge igjen en gratulasjon på Facebook (https://www.facebook.com/bergendovesenter/posts/3747030395312708) ??

20202 delingerLikerKommenterDel

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.