Digital foredrag: Valget i USA – forklaring av valgsystemer og innblikk i siste tids hendelser

Den 20. januar skal vi ha et digitalt foredrag med Joseph Murray som foredragsholder. Foredraget er digital, og temaet er «Valget i USA – forklaring av valgsystemet og innblikk i siste tids hendelser». Foredraget starter 19.30, og blir gjennomført på Zoom. Vi har opprettet en arrangement: https://fb.me/e/2P9F7Ddl7, hvor oppdateringer blir gjort både på arrangement og på vår hovedside.

Du må melde deg på her: https://tinyurl.com/y5zqteua , så vil du få en link dagen før til foredraget. Foredraget er gratis og åpent for våre medlemmer og ikke-medlemmer.

Vi åpner 19.00, og jeg hjelper dersom noen har problemer med å logge på. Dersom du ikke kjenner til Zoom fra før, så kan du sjekke ut Oslo Døveforening sin brukeranvisning på tegnspråk: https://odf.no/2020/08/13/zoom/.

Joseph Murray er en amerikansk statsborger som har bodd på Ål i mange år. Han er Professor of Deaf Studies på Gallaudet University, president i WFD (World Federation for the Deaf). Han har en BA i statsvitenskap, og var engasjert i politikk i USA før han flyttet til Norge. Han har blant annet jobbet for Senator Edward M. Kennedy i U.S. Senatet.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.