Informasjon om vaksine og hvordan man kontakter de

Vaksinasjon i Bergen:

I dag er det slik at alle som får tilbud om vaksine, vil bli tilsendt en SMS med lenke som du må logge inn på og svare på spørsmål fra kommunen. Når dette er ferdig besvart, vil du få en SMS med din første dato for vaksinasjon. Når du møter opp, vil du samtidig du registrerer deg få satt opp en ny time til vaksine nummer 2.

Dersom tidspunktet ikke passer, så har du to alternativer; ringe inn til 55 56 77 00 med bildetolk eller 149, eller sende epost til callsenter[a]bergen.kommune.no. Veldig viktig: dersom du IKKE har fått SMS eller time, ikke send e-post. De behandler kun henvendelser som gjelder timer som er satt opp. Du kan ikke sende e-post eller ringe for å be om vaksine. Bergen kommune har en liste de følger. Kontakt din fastlege eller sjekk ut vaksinasjonsprogrammet i Bergen Kommune: https://www.bergen.kommune.no/hvaskjer/tema/koronavirus/vaksinering/slik-blir-vaksineringen/vaksine-mot-korona dersom du har spørsmål.

Dersom du opplever problemer med e-postadressen, ta kontakt med oss. Andre henvendelser eller spørsmål i forbindelse med vaksine, sjekk ut Bergen kommune sine nettsider eller ta kontakt med de på chat. Når du åpner chat, skriv inn “snakke med person”, og da kan du klikke på “chat” for å snakke med en fysisk person istedenfor chatrobot.

Når det gjelder tegnspråktolk bestiller du selv direkte til tolketjenesten. Da oppgir du bare hvor og når, og du får en trygghet under selve vaksinasjonen med kommunikasjon mellom deg og helsepersonell.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.