Myk åpning av Døvesenteret

Nå som restriksjonene har blitt lettere, har det vært noen aktiviteter på Døvesenteret. Denne uken har det skjedd mye spennende! På torsdag hadde seniorgruppen sin sommeravslutning, med 31 deltakere. Det er hyggelig å se så mange inne igjen på Døvesenteret, og håper dette blir sånn fra høsten av.

Bilde tatt av Rune Anda

På torsdagskvelden arangerte vi en uformell EM-kveld, med Danmark mot Belgia med pizza. Det kom seks stykker som satt sammen oppe i 3. etasje i Rieberstuen. God stemning!

På lørdagen ble det arrangert Bergen Fjord og Fjelltur, hvor vi dekker deler av påmeldingsavgiften til medlemmer av Bergen Døvesenter. Her kommer en reportasje fra Erling Jacobsen som var turleder for gruppen som gikk fra Fløyen.

Lørdag 19 juni gikk 9 av døveforeningens medlemmer Bergen Fjord tur. 6 startet fr Fløyen, 27 km, mens 3 startet fra Åsane, 14 km. Kun en deltaker på den korte løypen måtte bryte pga krampe. I Bergen startet man med et voldsomt regnvær i sentrum, så de som kom sent til nedre Fløybanestasjon ble gjennomvåte. Værmeldingen tydet på lett yr, men det ble fossregn. Det regnet ca 1,5 time før det ble opphold, og etterhvert sol, så det ble en flott tur i varierende natur, terreng og underlag. Det var mest asfalt, som ble hardt for flere da noen hadde småskader som hindret normal marsjfart.
Tidene ble ikke de beste, da det også oppsto situasjoner underveis, blant annet en annen deltaker som fikk brilleproblemer. Våre medlemmer forsøkte hjelpe, og fikk det til.
To av deltakerne hadde gått turen flere ganger tidligere, med mye bedre tider enn denne gang.
Alle var slitne men godt fornøyd med turen og vurderer gå neste år også.

Gruppebilde (mangler en deltaker) tatt av Rune Anda
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.