Bergen Døvesenter har sommerferie

Bergen Døvesenter har sommerstengt i juli måneden. Neste treff vil bli publisert på vår nettside, Facebook og SMS. Vi er godt i gang med planlegging av en spennende høst, nå som samfunnet åpner seg opp igjen og vi kan være flere sammen.

Daglig leder har ferie fra uke 29 til 31, og er tilbake på kontoret 9. august. Daglig leder avspaserer 2. juli og 5. juli også.

Prosjektet som vi har for besøkstjeneste er fortsatt aktiv (litt redusert aktivitet pga. sommerferie), og dersom du trenger hjelp eller besøk i sommer, kan du ta kontakt med prosjektleder Norunn på SMS, 928 64 272, eller Martin (daglig leder) på 922 40 738.

Hvis du har lyst å være med å bidra til prosjektet, ta kontakt med Norunn. Det gjelder også deg som er ungdom.

Vi ønsker deg en riktig god sommer, og håper du holder deg frisk og rask gjennom sommeren.

Velkommen tilbake til Bergen Døvesenter i august.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.