Tur til Fanahytten, bli med :)

Det er bra med påmeldinger til turene ved Fanahytten søndag 12.september, men vi har fortsatt plass til mange flere. Noen har ikke sett den første informasjonen vi sendte, så derfor gjentar vi:

Søndag 12.september kl.11 til 17 har vi leid Fanahytten og serverer gratis kaffe, brus, vafler, pizza og pølser. Det er god plass både inne i hytten og utenfor. Vi passer på at smittevern blir fulgt. Våre verter på hytten er Nina Hammersland og Edvard Rundhaug. De har med seg flinke folk på kjøkkenet.

Fanahytten – Livarden er turen for de sprekeste. Gode turstøvler. Turledere er Øyvind Rød og Marius Anda.

Fjellbirkeland – Fanahytten på flotte turveier i skogen/fjellet tar omtrent 1 ½ time. Joggesko eller andre tursko. Turleder er Helge Herland. (Vi skal ikke gå på bilveien!)

Skytterhuset – Fanahytten er på de samme turveiene som turen over, men bare halvparten så lang og tar ca. 45 minutter. Joggesko eller andre tursko. Turleder er Dag Hafstad.

Tur i lysløypa ved Fanahytten, en lettere tur på ca. 30 minutter, også det på fine turveier i skogen. Turleder er Ingunn Storlykken Herland.

Vi understreker at de som ikke vil gå tur er like hjertelig velkommen til Fanahytten og sosialt samvær.

Vi minner om gratis buss fra Jernbanestasjonen/Terminus hotell kl.10.30, og fra Nesttun-terminalen kl.10.45. Sjåfør Egil Johansen. Bussen kjører også de som har parkert ved Fjellbirkeland og Skytterhuset tilbake fra Fanahytten til bilene, vi ordner det fleksibelt. Og så blir det felles skyss på ettermiddagen tilbake til Nesttun og Jernbanestasjonen.

Mer informasjon står i den forrige meldingen som er lagt ut på nettsidene bgds.no og bdik.no, se link: https://www.bgds.no/2021/08/25/tur-til-totland-12-september/

Søndag 12. september er avslutningen på Friluftsuken. Vi gleder oss til samværet med mange venner i det flotte terrenget ved Totland. 

Påmelding til daglig leder Martin Berhovde innen 9. september 12.00

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.