2012-11-13 Ungdom

Bak fra venstre: Ane Serine Dimmen, Hege Malene Ulstein, Bendik E. Holmaas, Iselin Hauge og Gunnar Hansen. Foran fra venstre: Gabrielle Kverneland (deltok for NDFU), Øyvind Skotteberg Rød og Helene Hodneland Sæle. Foto: Rune Anda.

Det var to givende timer i døvesenteret tirsdag 13. november 2012 kl. 17-19. Det var ikke mangel på kreativitet og interesse. Helene Hodneland Sæle og Iselin Hauge er nå med i et interimstyre. De skal finne en ungdom til som kan være med på å lage til noe program for Ungdomsklubben. Første møte blir torsdag 6. desember kl 17 på styrerommet. I vinter vil man prøve å få til et årsmøte og velge et nytt styre. Men nå jobbes det med å få laget til et dags- og kveldsprogram for å markere at Bergen Døves Ungdomsklubb nettopp har fylt 50 år. Ideen til arrangementets innhold er foreløpig hemmelig.

Utklipp fra Døves Tidsskrift (den gang: “Tegn og Tale”), julen 1962. Fra et møte som ble starten på opprettelse av Bergen Døves Ungdomsklubb 25. oktober 1962:

 

 

 

Skip to content