2013-04-01 Apriiiilll

 

Spøkelser sett i Døves Hus natt til i går!

Spokelse i K79

Kom til døvesenteret kl 17.00 i dag (2. påskedag) og «hør» hva naboene har å fortelle. Tolk er ordnet!

Mange naboer våknet av uvanlige lyder omtrent kl 02 natt til søndag. Det viste seg at det kom fra huset til Bergen Døvesenter! De kunne se bevegelser av noe de ikke visste hva det var. Både fra noen vinduer i 2. etasje, og fra det gamle vaktmesterhuset! En av de nærmeste naboene klarte å ta bilde med mobiltelefonen sin, som du ser her.

Vaktmesteren vår fikk telefon. Han hadde ikke lagt seg ennå. Han bor like i nærheten, så han sprang ned for å sjekke. Men da så det ut til at spøkelsene var ferdig med sitt «møte» eller hva det nå var.

En av dem vi kjenner – og som selv har opplevd spøkelser i døvesenteret – ringte en kjent medium fra England i går og fortalte hva som skjedde. Medium spurte om huset har vært i bruk i påsken. – Nei, det var helt stille, fikk de til svar. Mediumet mente at det muligens var et sted hvor spøkelser fra flere gamle hus i Kalfaret-området hadde «møte» akkurat i Døves Hus. Oppdagelse av noen svake diffuse og levende bevegelser på bakken og i luften ut fra Døves Hus ca kl 02.15 kunne tyde på det, mente mediumet.

Daglig leder fikk sms fra vaktmesteren søndag morgen og ble informert om hva naboene hadde hørt og sett. Det var så utrolig spennende, sa den ene. Han – og kanskje noen andre – vil dele sine opplevelser med andre. Daglig leder har sagt det var ok å holde storsalen åpen kl. 17.00 i dag ettermiddag. Naboen som bor i Nubbebakken har skrevet et informasjonsark om hva de hørte og opplevde, og kopiert i 200 eksemplarer. Arkene ble delt ut til naboer i området. Siden det var søndag i går, ringte de på. De fleste var hjemme, mens noen fortsatt var på påskeferie. Der står det at alle er velkommen til Kalfarveien 79 kl 17.00 i dag, mandag.

Vi regner med at naboene vil strømme til for å høre hva enkelte har opplevd natt til søndag! Kanskje naboer som bor i veldig gamle hus er spente?

For ordens skyld har daglig leder kontaktet et par tegnspråktolker direkte. De kommer! Har du lyst til å følge med i hva naboene har å fortelle, stikk innom døvesenteret kl 17.00 i dag (kom i god tid på forhånd)!

Det er utrolig at det skjedde akkurat nå, for Bergen Døvesenter skal jo ha foredrag torsdag 18. april kl 19.00 der tittelen er: «Finnes det spøkelser i Døves Hus?»

På parkeringsplassen i dag (1. april) kl 17.35:
Publikum på parkeringsplassen i dag

Skip to content