aksjon-stoppnav

NDF jobber hele tiden for å få NAV til å stoppe de pågående og planlagte endringene av tolketjenesten. For å hindre at Agenda Kaupang rapporten “Helhetlig gjennomgang av tolkeområdet blir sabortert av NAV ledelsen må politikerne snarest med arbeids og sosialminister Anniken Hauglie i spissen stoppe NAV ledelsens arbeid med å svekke tolketjenesten.

Det har fra døvemiljøet og tegnspråktolkene vært litt uklart hvem i NAV NDF angriper. NDF angriper ledelsen i Arbeids- og velferdsdirektoratet og ledelsen i Hjelpemiddel- og tilrettelegging (HOT), som har ansvaret for ledelsen av tolketjenesten.

NDF VET AT TOLKETJENESTEN OG TOLKENE GJØR EN KJEMPEJOBB FOR Å FÅ TIL ET BEST MULIG TILBUD TIL OSS BRUKERE.

Det er direktoratet, og spesielt HOT-ledelsen som med sin inkompetanse på tolkeområdet som gjør det vanskelig for tolketjenesten å fungere optimalt.

Vi arbeider nå for å få til et møte med ministeren. Utfallet av møtet og hva ministeren og hennes departement kommer til å gjøre vil i stor grad avgjøre om vi vil sette i verk demonstrasjon og andre aksjoner.

Vi ber dere fortsette med å twitre og støtte opp på facebook for å holde trykket oppe. Vi ser at departementet og direktoratet legger merke til kampanjen vår. Direktoratets svar til departementet på Agenda Kaupang rapporten bærer litt preg av det, men på langt nær nok. @AnnikenHauglie @SigrunVagen @arbeidsdep

 

Del denne artikkelen
Skip to content