2012-04-12 Ingen grenser

Over hundre fulgte med i hva ”Ingen grenser”-deltakerne Marianne og Bjarte fortalte torsdag 12. april 2012

Først siste nytt 12. mai 2012:

GULLRUTEN

Bjarte Bø-Sande, Liv Tone Lind, Ingvill Bruland Vadla, Anne Marie Hagerup, Birgit Røkkum Skarstein, Marianne Rasmussen Kolvik og Kari Sangro Olestad.

Lørdag 12. mai 2012 kl 21.40-23.45 viste TV2 programmet GULLRUTEN.
Gruppen fra “Ingen Grenser” var i Bergen (Grieghallen) lørdag kveld og vant en pris:
Beste reality: Ingen grenser 2, produsert av Mastiff TV for NRK

Vi gratulerte direkte fra TV-stolen til Marianne og Bjarte. Begge takket hjertelig. Bjarte hilste fra Kenneth som satt ved siden av (han var i døvekirken 12 april da Marianne og Bjarte fortalte om Ingen Grenser 2-opplevelser). Bildene har vi fått fra Marianne 🙂

Her er bilder fra foredraget torsdag 12. april 2012:
[slideshow id=2]

Det ble en lang og fin kveld torsdag 12. april 2012. Over 100 personer «valfartet» til Døvekirken for å høre på paret «vårt» som deltok i NRKs mest sette TV-program «Ingen grenser». (Storsalen i døvesenteret var stengt på grunn av oppussing.)

Kanskje vi kan si at «Ingen grenser»-foredraget var det «mest sette» foredraget i døvesenteret? Vi må vel tilbake til mars 2006 da Døves Ungdomsklubb hadde «Tegnuttrykk» på programmet en torsdagskveld, der ca 120 kom for å følge med.

Det som var kjekt var at en av de andre i «Ingen grenser», Kenneth Birkenes, var der en kort stund. Han måtte dra med båten fra Bergen før kl 20 (til hjemmet sitt – i Ølen?). Da styreleder Gunnar Hansen ønsket velkommen til Marianne og Bjarte, ba han også Kenneth komme fram og fortelle litt om seg, til stor «applaus» i kirkesalen. Kenneth fortalte også litt om det tette og flotte samarbeidet med Marianne og Bjarte på turen sammen med Lars Monsen. (Kenneth og Bjarte delte telt sammen.)

De to har holdt foredrag ulike steder, men det er første gang de holdt foredraget sammen.

Takk til døvekirken for lån av lokalet til foredraget, og takk til de to stemmetolkene Jorunn og Ingvild, som slet ut stemmen sin for noen hørende som var møtt fram, i over to timer.