2012-09-20 Sonja/Morten

Torsdag 20. september kl. 19.00 hadde vi besøk av Sonja Myhre Holten, tegnspråkrådgiver ved Språkrådet. Hun fortalte om hvilke oppgaver hun har i Språkrådet. Oppgavene er mange, og veldig omfattende! Og alle punktene hun gikk gjennom og utdypet, er så viktig og vi håper hun ikke drukner og møter veggen! All lykkønskinger til Sonja for det arbeidet som står foran henne!


Et muntert bilde. Da Sonja var ferdig, og har svart på spørsmål fra salen, gikk styreleder Gunnar Hansen opp for å takke henne. Uheldigvis kom skoen hans borti Sonjas glass med vann som sto på gulvet, så det rant ut på scenen.

Morten Sletten fra Teater Manu fortalte om kommende forestillinger i Bergen «Jack og Bønnestengelen» (6. og 7. november på Den nationale scene) og om “3 men show” (torsdag 22. november i Bergen Døvesenter).

Morten Sletten, informasjonsrådgiver hos Teater Manu, hadde med seg denne plakaten som skal være i døvesenteret fram til forestillingen i november. Oppi esken “foran magen” på plakaten er der en bunke flygeblad som interesserte kan hente.

Litt forsmak (video) av “Jack og bønnestengelen” her.

Vi kommer tilbake med mer info senere.

 

Skip to content