2012-10-18 Toralf

Toralf Ringsø får Kongens fortjenstmedalje 21. november!

Under seniortreff i Bergen Døvesenter torsdag 18. oktober 2012 ble det kunngjort at Toralf Ringsø vil få Kongens fortjenstmedalje onsdag 21. november 2012 kl. 12.00. Det vil skje i Bergen Døvesenter, og det blir Bergens ordfører Trude Drevland som skal overrekke diplom og medalje. Medaljen får han for sin enorme frivillig innsats for døve både lokalt og i hele landet fra ca 1960 og fram til i dag, der han fortsatt er aktiv. Se oversikten på side 2 i Budstikken her. Bergen Døvesenter sendte – med støtte av hele styret – søknaden 15. juni 2012. Fylkesmannen i Hordaland, Lars Sponheim og førstekonsulent Silje-Kristin Rosenlund innvilget søknaden 10. oktober 2012. På seniortreffet i dag spanderte Toralf kake til alle (ca 40) idet han fylte 70 år 21. september 2012 (og var på Mallorca med sin kone Marta) – så kunngjøringen passet veldig bra. Det var en rørt mann som mottok nyheten. Toralf og Martas barn, Jan og Torill, fikk melding om medaljen allerede for en uke siden, og de er kjempestolte.

Bilder fra seniortreff 18. oktober 2012 (før kunngjøring om kongens medalje):

Etter nyheten om Kongens medalje, ble det videofon-kontakt mellom Toralf i Bergen og datteren Torill i Trondheim

Og så var det middag, Seibiff – som vanlig laget av Aud på kjøkkenet!