2012-11-27 Seniorer

28 seniorer dro med fly fra Flesland tirsdag 27. november 2012. Vel framme i Trondheim traff vi døve seniorer fra Trondheim og Ålesund (disse kommer dagen før). Dagen ble brukt til sosialt samvær med besøk på i et leid lokale ved Olavstatuen midt i Trondheim sentrum. Deretter blir det besøk til Norsk Døvemuseum i Rødbygget (tidligere Trondheim off. Skole for døve). I programmet er det lagt inn besøk på Havstein ekra (Døves Aldershjem) + besøk i Klosterbakken hvor Trondheim Døveforening leier lokale. Overnatter på Hotel Rica Nidelven til onsdag morgen. Kl 10.00 legger hurtigruten ”Richard With” (bildet) fra kaien med kurs sørover til Kristiansund – Molde – Ålesund- Torsvik –Måløy – Florø. Ankommer Bergen torsdag kl 14.30


Dette bildet er tatt 27. november på Egon i Trondheim, hentet fra Åge Lauritzens Facebook-side.


Omborg i Hurtigruten Richard With 28. november, på vei fra Trondheim (mot Bergen). Foto: Åge L.

Se flere bilder her, tatt av Toralf og Hans Erik