2012-12-01 Lysfest

Lysfest på Festplassen i Bergen lørdag 1. desember 2012 med tegnspråktolk og tekst på storskjerm.

Se video her. Og BTs video

Ca midt på bildet kan dere se Toralf (hanske foran ansiktet), Birgit K. og Marta.

Det er Bergens Tidende som arrangerer Lysfest i Bergen hvert år. I fjor tok vi kontakt med arrangøren og sa at vi savnet å få med oss hva konferansieren og talerne sa. Avisen tok det alvorlig, og bestilte tolk i år. Tør vi håpe at andre, som skal gjennomføre offentlige arrangementer, vil gjøre det samme? Det vil koste arrangøren utgifter til tolkelønn slik det er i dag, men det offentlige (NAV) bør påta seg ansvaret.

Raine og Rita. Vi traff ca åtte døve. Det var sikkert flere blant kanskje 26.000 personer der.

Se Kråkeviks imitasjon av Kronprinsesse Mette-Marit her.