2012-12-15 Julebord

ALIREZA EMAMI – ÅRETS MEDLEM 2012

Bergen Døvesenter hadde julebord lørdag 15. desember 2012, med ca 50 deltakere.
Det var Randi Ulvatn Slettebakk som tok initiativet til denne førjulskvelden i døvesenteret, og sammen med arrangementskomiteen (Randi Ulvatn Slettebakk, Hilde Evensen, Tor Einar Slettebakk, Wioletta Bessert og Hans Petter Anundskås) og med kokken Aud Våge Johannessen og andre som bidro med program og vitser, ble det en fin lørdagskveld!


Styreleder Gunnar Hansen fortalte og viste bilder av møter og aktiviteter i Bergen Døvesenter fra januar til desember 2012.

Her viser Gunnar bilde av dugnadsgjengen, som bidro med oppussingsarbeider i døvesenteret. Mens han var inne på emnet, opplyste han at Bergen Døvesenter bare to-tre dager i forveien, fikk tilkjent kr 350.000 i støtte fra Hordaland fylkeskommune til oppussingsarbeider. Se her.

Kveldens hyggelige oppmerksomhet ble da Alireza Emami Nejad ble utropt som “Årets medlem” i Bergen Døvesenter. Han fikk det + et gavekort på kr 500, for sitt utallige frivillige innsats for døvesenteret og dets medlemmer de siste årene. De som deltok på julebordet samtykket  og han fikk applaus og gratulasjoner.

Som vanlig ble festen og all maten vellykket, – naturligvis fordi vi har Aud Våge Johannessen!!!