2017-04-01 Aprilsnarr

Helge Herland – ny styreleder også i Vestfold Døveforening!

Vestfold-bilde-med-Helge-1

å bildet ser vi Helge Herland (med «formannsklubben») sammen med Tom Zeiffert og Torbjørn Thomassen i Vestfold Døveforenings nye lokaler i Raveien 45, Sandefjord.

I dag var det årsmøte i Vestfold Døveforening, som begynte kl. 12.00. Det som var interessant for oss i Bergen er at vår egen – og fersk – styreleder, Helge Herland har sagt ja til å være foreningsleder også i Vestfold Døveforening!

Hvordan er det mulig???

Jo, Norges Døveforbund har åpnet muligheter for å være medlem i flere døveforeninger. Helge er medlem både i Bergen Døvesenter og Vestfold Døveforening.

Årsmøtet i Vestfold Døveforening i dag – på en lørdag – gav enstemmig tilslutning til at Helge Herland ble deres nye foreningsleder!

Vi i Bergen er stolt av det!

Men hvordan kan han gjennomføre sitt arbeid i Vestfold, som er vel litt langt borte?

Jo – han sier at han ofte er innom Tønsberg, der hans sønn og to barnebarn bor og både han og hans kone Ingunn bor hos dem når de er der. Han har avtalt med Vestfold Døveforening at møte-tidspunktene kan gjøres de gangene han er i Vestfold :-)

Dette betyr også at Vestfold Døveforening og Bergen Døvesenter kommer nærmere hverandre. Det blir sikkert mer av samarbeid mellom våre to foreninger på mange områder! Og det lover godt når vi ser hvordan Vestfold har utviklet seg.

Vi gratulerer Helge Herland og ønsker ham lykke til som leder i både Bergen Døvesenter og Vestfold Døveforening!

(Du kan sende din gratulasjon til ham på helge.herland(a)doveforbundet.no, som er hans epost adresse.)