2018-08-30 Besøk av Petter Noddeland

Torsdag 30. august 2018:

Besøk av NDFs nye generalsekretær,
Petter Noddeland

N-1

Styreleder Edvard Rundhaug ønsket Petter Noddeland velkommen. Det var over 50 personer til stede i storsalen, deriblant mange tegnspråktolkstudenter fra Høgskolen på Vestlandet.

N-2

Petter Noddeland er begeistret for Liverpool-treneren Jürgen Klopps filosofi. Petter har et ønske om å kopiere hans tankegang for å motivere ansatte (og seg selv). Klopp sa blant annet at når Liverpool vinner, er det spillerne som har æren for seieren. Spillerne blir intervjuet av TV o.a. Og når Liverpool taper, påtar Klopp seg skylden. Han påtar seg å svare på spørsmål fra pressen, ikke spillerne.

(I Aftenposten leste vi en uttalelse om Jürgen Klopps lag, bl.a.: — Et herlig lag med enormt pågangsmot og entusiasme, beskriver Jan Åge Fjørtoft, som følger Bundesliga tett som ekspert i tyske Sky.)

Den nye generalsekretæren i Norges Døveforbund vil spille på lag med døveforeningene. Et av spørsmålene fra salen i døvesenteret var hva det første han gjorde da han begynte som generalsekretær. Jo, det første var å glede seg over å ha mottatt blomster fra noen døveforeninger, deriblant Bergen Døvesenter. Dernest gikk han i gang med å ha samtale med medarbeiderne på kontoret. Han ønsket å høre med dem hva de ansatte forventet seg av ham som generalsekretær, og hva han ønsker av sine ansatte.

(Til orientering: Norges Døveforbund skal ha Landsråd på Ål 2.-4. november. Der er alle døveforeninger + ungdomsklubber invitert til å delta. Det blir Petters første møte med flere døveforeninger samtidig, som generalsekretær.)

Bergen Døvesenter er den første døveforening han besøker som generalsekretær. Han skal besøke noen andre de kommende ukene.

Vi ønsker ham lykke til med arbeidet 🙂

N-4

N-5

Noddeland med krus - blue

Som takk for besøket fikk han en krus med bilde av Døves Hus og Bergen Døvesenters logo

Ca kl. 14 besøkte Petter seniortreff i Bergen Døvesenter. (Alle bildene er tatt av RA.)

Petter hilser på seniorene