Årets store friidrettsbegivenhet i Norge, Bislett Games, blir tilrettelagt med TS-tolking og skrivetolking

Tid: Torsdag 13. juni kl 1800-2200 – hovedprogrammet er kl 2000-2200.

Hvis dere ønsker å se verdens største idrettsstjerne uansett idrettsgren, Usain Bolt, og  flere andre OL-vinnere og internasjonale  toppidrettsfolk, med tolk eller teksting, kjøper dere billett på felt D, rad 20-25. Dette er meget gode plasser til kr. 350,- for voksen og 150,- for barn. Flott utsikt til tolk, storskjerm og hele arenaen! Det er mye informasjon over høyttaleranlegget. Det foregår opptil fire øvelser på en gang. Speaker vil hjelpe alle til å følge med akkurat der viktige ting skjer der og da. Brukere melder seg til sin tolketjeneste lokalt, hos oss altså: nav.tolketjenesten.hordaland@nav.no. Vi har 30 plasser til rådighet. Hvis mange melder seg, må vi forsøke å utvide dette tallet. Men «først til mølla» gjelder, så folk må melde seg på så snart de kan!

Her er informasjonen fra Tolketjenesten i Hordaland:

“Bislett Games 13. juni tolkes for hørselshemmede/døve!

I år kan du se noen av verdens største idrettsstjerner med tegnspråktolk og skrivetolk under Bislett Games! Torsdag 13. juni kommer Usain Bolt og mange flere internasjonale og norske friidrettsutøvere i verdenseliten  til Oslo og Bislett. Disse skal i aksjon mellom kl 2000 og 2200. Men det er mye fin idrett å se allerede fra kl 1800. Portene åpner kl 1730. Se mer informasjon om Bislett Games påwww.bislettalliansen.no og www.diamondleague-oslo.com. Det er reservert noen gode sitteplasser til de som vil ha tolk, på felt D, rad 20-25. Her er det god utsikt til hele stadion og til storskjerm. På grunn av reservasjonen, kan du ikke bestille billetter til disse plassene via Billettservice.

Men det er enkelt å bestille billetter til tolkeplassene: Bestill billetter via denne epostadressen: tolk.moreogromsdal@nav.no eller til din lokale tolketjeneste. Du kan også henvende deg direkte til Bislett Games via anne.mette@bislettalliansen.no. Billettpris er kr 350,- for voksne og kr 150,- for barn(under 16 år). Når du bestiller, oppgi navn, adresse, mobiltelefonnr og hvor mange billetter du skal ha. Skriv tydelig hvilken tolk du vil benytte – skrivetolk eller tegnspråktolk. Bislettalliansen sender faktura til deg for billettene.”

This entry was posted in Kunngjøring, Tolk. Bookmark the permalink.