11.-13. november 2016: Helgeseminar for frivillige – klikk på bildet!

seminardeltakerne-samlet-beskaaret

For første gang i Døves Kulturdagers 50 årige historie:

Seminar for frivillige medarbeidere!

Helgen 11.-13. november arrangerte kulturdagerkomiteen seminar på Hardanger Fjordhotell på Øystese for de som ønsker å stille opp som frivillige medarbeidere under 50 års jubileum for Døves kulturdager 24.-27. august 2017.

Det ble en veldig fin helg med masse inspirasjon og motivasjon til å gjøre sitt beste for arrangementet. Grupper ble opprettet med ansvar for ulike områder (se bildene). Alle roste arrangementet under evalueringen søndag 13. november, og mange (trolig alle sammen) gleder seg til oppfølgings-seminar i 2017 i god tid før kulturdagene.

Bildet over er tatt av Helge Herland. Les mer

This entry was posted in Kultur. Bookmark the permalink.