Torsdagskveld settes igang igjen!

Første kveld er torsdag 3. september kl. 17-20. Vi må følge smittevern regler for å kunne holde torsdagskvelder åpent, og vi har plass til opp til 40 personer. Det blir ingen tema kveld men et lite sosialt samvær med kaffe. Her er fem hovedregler dere skal vise hensyn til.

For å gjøre det enklere for oss som skal notere ditt navn og mobilnummer, send det inn her;

Hovedregel 1:
Personer som er friske og føler seg trygge er velkommen til Døvesenter. Du som føler deg litt dårlig, er syk eller kan være smittet av korona, skal ikke komme i Døvesenter.

Hovedregel 2:
Meld deg fra til ansvarlig når du kommer til Døvesenter, som skal notere ditt navn og mobilnr. Navnelisten over de som har vært til stede vil bli oppbevart i to uker. Den vil hjelpe helsemyndigheter med smittesporing dersom dette blir aktuelt.

Hovedregel 3:
Sørg for god hygiene. God håndvask med såpe og vann er et krav. Vask hendene på toalettet før du kommer inn i salen. Bruk evt. Antibac (alkoholbasert desinfeksjon). Ved toalettbesøk skal du vaske skålen med Antibac og papir før og etter bruk. Vask hendene i minst 30 sekunder.  

Hovedregel 4:
Unngå fysisk nærkontakt, og hold anbefalt avstand mellom personer.
Dere holder minst 1 meter avstand og anbefalinger om smittevern overholdes.

Hovedregel 5:
Ikke del utstyr og bruk samme stol under sosialt samvær. Du skal bruke en og samme stol under hele samværet. Du skal ikke bruke garderoben, men legg gjerne jakken på stolen din. Du skal ikke gå inn på kjøkkenet og hente utstyr. Du vil få en kopp på bordet og få gratis kaffe/te om du ønsker.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.