Signo Dokken – strikking og lite fruktlevering

Signo Dokken ble omtalt to ganger i BergensAvisen (den 15.01 og 17.01). Se nyhetslinker under (dessverre pluss-sak).

Signo Dokken strikker lapper som skal sendes til Uganda. Disse lappene skal brukes som menstruasjonsbind. I Uganda mister jentene en ukes skolegang fordi de ikke har tilgang til ordentlig utstyr, og da blir de hjemme mens de har menstruasjon. Kjempeflott at Signo Dokken er med på å bidra til bedre levekår!

https://www.ba.no/det-kjartan-og-ingerid-strikker-redder-skolegangen-til-hundrevis-av-jenter/s/5-8-1521260?session=1e882e6c-ca4a-478a-bbba-12962f5e6524

Signo Dokken sin fruktavdeling taper også penger på grunn av hjemmekontor. Før så leverte de 750 fruktkurver hver uke, og nå ligger de på åtte. På grunn av påbudet av hjemmekontor har det blitt mindre leveranser av fruktkurv, og flere står uten jobb. Det er særlig viktig for de som jobber der å ha en arbeidsplass å gå til, for å kunne ha eget inntekt og et sosialt arena som gir trygghet. Det er ikke bare Signo Dokken sin fruktleveranse som er rammet, men også flere andre som jobber med tilrettelagt arbeidsplass.

https://www.ba.no/fruktbedrifter-rammes-hardt-av-hjemmekontorbolgen/s/5-8-1525173?session=a2ba8abb-958c-401c-8c37-c8a6e43671cb

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.