Besøkstjenester – prosjekt støttet fra Stiftelsen Dam

Bergen Døvesenter har søkt om midler fra Stiftelsen Dam til besøkstjeneste, der vi vil arbeide for å sørge for at alle som har behov, får dekket det sosialt, og oppdatere på nytt fra Døvesenteret og samfunnet ellers.

Ønsker du besøk av noen som bruker tegnspråk? I disse korona-tider er det mange regler vi må følge, blant annet å holde 1 meters avstand, vaske hender, bli hjemme dersom man blir syk og så videre. Det blir da vanskelig å være aktiv og sosialisere seg. Prosjektet vårs er for alle som behøver besøk, hjelp til praktiske gjøremål eller bare å komme seg ut.

Besøkstjenestene er for alle aldersgrupper. Vi leter nå etter frivillige, og vi søker etter deg som er over 18 og helt til 100! Tjenesten vår er for alle aldersgrupper. Dersom du er interessert i å være frivillig, ta kontakt med Norunn Kalvenes; norunn.anny.kalvenes@andata.no

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.