17.mai-hilsen fra Senterstyret

17.mai-hilsen fra Senterstyret🥳🇳🇴

Vi håper alle får en fin 17.mai-feiring og ser fram til vi kan samles igjen!

Tekst til Edvard sin video:

Kjære alle sammen,

17. mai er en folkefest. Nordmenn fant sin helt egen måte å feire grunnlovsdagen på, med barnetog og folkedrakter. Vi har også vår egen tradisjon i Bergen Døvesenter.

17. mai er først og fremst en dag for glede og feiring. Både i fjor og i år har vi levd i en spesiell tid. Hvordan kan vi ha en slik glede og feiring i pandemi tiden? Det er mange tanker vi kan ha.

Nordmenn er så heldige å bo i et fredelig hjørne av verden er en ting. Hva med oss døve eller tegnspråkbrukere? Har vi noe å glede oss frem til? JA, mener jeg. Vi vil møtes til en mer «normal hverdag» med aktiviteter i Døvesenter i løpet av høsten. Vi skal ha en «åpningsfest» også. I tillegg er det med gledelig at Stortinget vedtok språkloven den 25. mars i år. Norsk tegnspråk er anerkjent til å være det nasjonale tegnspråket, og det er likeverdig med norsk som språk og kulturelt uttrykk.

Jeg gleder meg til å se dere igjen til høsten. I dag får vi feire dagen på en god måte med god mat sammen med noen og at vi må ta vare på hverandre og landet vårt.

Gratulerer med dagen!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.