Bergen Døvesenter sin hjemmeside har ikke vært oppdatert på mange år, og tiden var moden for å gjøre nettsiden mer moderne og ikke minst mer brukervennlig for de som bruker mobil. 

Vi har innledet samarbeid med MCT Matter, som har utført arbeid for oss i samarbeid med daglig leder og styret. 

Vi gleder oss over et nytt friskt og brukervennlig webside. Du ser kanskje at menyen er ikke slik som før. Du trykker nemlig på de tre strekene til høyre, og der får du nedtrekksliste over det du vil inn og sjekke. 

Under vårt forsidebilde ser du to ulike bokser som du kan trykke på for å komme inn til to ulike sider, terminlisten vår og Kalfaret Selskapslokale. 

I dag er siden om underavdelinger litt tomme, men vi vil fylle på etterhvert med informasjon om de ulike underavdelingene. 

Spesielt viktig er det å legge merke til at selv om websiden ser helt nytt ut, så er innholdet akkurat som før. Alle sidene som var tilgjengelige før er fortsatt tilgjengelige, og mesteparten ligger i dag under “arkiv”. Dette vil jobbes med jevnlig og ryddes opp i slik at dere kan fortsatt besøke og se våre sider. Det er viktig for oss å ta vare på gammelt innhold, og vi vil ha sikte på å gjøre dette lettere tilgjengelig. 

Terminlisten vil være annerledes framover, nå har vi gått over til kalenderbasert visning. Her kan du klikke på pilene for å gå fram eller bak i tid. På forsiden har vi også kalenderoversikt som viser aktiviteter som skal skje framover. På den måten vil det være veldig enkelt for deg å finne ut om Døvesenteret eller underavdelingene har aktiviteter! 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen, og ikke nøl med å ta kontakt med daglig leder dersom noe ikke fungerer, eller du har ris eller ros! 

PS: Websiden vil arbeides med fremover med å fylle på innhold, særlig knyttet til våre underavdelinger. 

Del denne artikkelen
Skip to content