Nokon kjem til å komme (8. og 10. april – tegnspråktolket)

Jeg har den store glede av å informere Bergen Døvesenter, våre medlemmer og tilhengere at i år er vi igjen igang med prosjektet Tegn til teater. Det er et frivillig samarbeid mellom 3. året tolkestudenter og Studentteateret Immaturus, med meg som prosjektleder og initiativtaker 🙂 

Immaturus er et amatørteater som gir studenter og andre amatører mulighet til å prøve seg som skuespiller, lydtekniker, regissør, sminkør, manusforfatter og mye annet. 
Prosjektet Tegn til teater går ut på at tolkestudentene skal tolke noen av forestillingene som Immaturus setter opp. På den måten får tolkestudentene prøve seg som tolker, med alt det måtte innebære av forberedelse, samarbeid og utvikling av tegn og tegnforråd.
Samtidig får alle som er med som andre aktører i Immaturus oppleve hvordan det er å bruke tolk, hvilke tilpassinger som er greie å tenke på og bli mer kjent med tegnspråk! 

I tillegg kan da også døve interessenter komme og se forestillingene! 

I år tolkes en forestilling som heter “Nokon kjem til å komme”

8. og 10. april blir denne tolket til tegnspråk av tolkestudentene. Forestillingen er på Det Akademiske Kvarter. 

For å bestille billett kan man sende mail til Billett@immaturus.no. Man kan gjerne skrive i bestillingen at man er tegnspråkbruker. På den måten vet vi ca. hvor mange som trenger tolk, og hvis det blir utsolgt eller mye pågang de to dagene så vil tolke brukere bli prioritert foran hørende publikummere 🙂
Men det er lettere hvis man forhåndsbestiller. 

Forestillingene starter vanligvis kl. 20, regner med at det gjelder i år også. 

Hvis det ikke er tilfelle, at det f. eks. starter kl. 19 i stedet for, så vil jeg gi beskjed om dette så snart som mulig. 

 Mvh Ingrid Riksfjord, tegnspråktolk

Skip to content