2012-05-04 Dugnad

STOR-DUGNAD I BERGEN DØVESENTER OG OMRÅDET RUNDT – 45 deltakere

Torsdag 3. mai 2012 fra kl. 16.00

 

Det var fram til kl 16.15, og her er flere bilder tatt etterpå:

STOR-DUGNAD i “Døvelandet” torsdag 3. mai 2012 kl. 16.00 og utover! Som vanlig: GRATIS BRUS OG PEPPES PIZZA TIL ALLE SOM STILLER OPP fra ettermiddagen!

(Samarbeid mellom døvesenteret, døvekirken og Signo Konows Senter)

Det vi blant annet trenger hjelp av dere alle til, er følgende:

# Veranda: Rydde, koste, vaske stoler og bord. # Rundt huset: Rydde, kost vekk små steiner/singel, eventuelt reparere hulet i asfalt. # 1. etasje vinduer: alle vinduer vaskes. # Kjølerom ved kjøkken: Må rydde bort all “gamle” mat pga lukt og vaske godt inni. # Kjøkken: Vaske alle øvre skap – støv må fjernes. # Kjøkken: Vaske i kjøleskap og tømme alt fryseskap (gamle is er utgått på dato) # Kjøkkenets lagrerom: Vaske alle hyller øverst – der er støv – rydde hyller (mange bestikk, glass o.a. er feilplassert) # Kursrom: Eventuelt rydde bort ting etter avtale med vaktmester Svein Ole Eiendomsleder Egil Johansen og vaktmester Svein Ole Johnansen har ansvaret for dugnadsarbeidet.

TIDLIGERE DUGNAD: 20092008 200720062005