2012-10-16 NuSkin

Vi vet alle at Aud Våge Johannessen alltid lager ”farlig gode” mat til oss. Hun serverer kaffe, vafler, kaker osv + middag i forbindelse med Seniortreff, og ellers lager hun til snitter, rømmegrøt o.a. Torsdag 7. juni har hun noe nytt å fortelle.

Tema “Forebyggende helse”
tirsdag 16. oktober 2012 kl. 19

Nuskin/ Life Geen teknologi. Aldringsforskning.

PHARMANEX  BioPhtronic Scanner. Nobelsprisvinnende teknologi innen måling av antioksidant nivået. Som indikerer ditt helhetlige forsvarsystem.

Frode Nyland en av lederene her i Bergen presenterer en jobbmulighet i en Internasjonal Business. Selskapet, teknologien. Hva og hvordan vi jobber. Ellen Syvertsen Scanner Imunforsvaret. Vitaminer og mineraler Det koster kr 100. Jeg introduserer og bidrar om det er noen som vil ha mer informasjon. Jeg har lyst å dele denne informasjonen ang denne businessen med dere som er døve, fordi jeg vil at dere skal ha samme valgmulighet til å velge hva dere vil jobbe med som oss hørende. Dette  er hovedsakelig pc arbeid. Du får din egen nettbutikk og kan handle til innkjøpspris. Du kan bo hvor du vil i verden. er i 53 land og all inf er omsatt til landet sitt språk. Vi som har invitert,  forplikter oss til videre opplæring, om dette er noe for deg. Får du denne businessen til blir du økonomisk uavhengig, og den går i arv til dine barn. Velkommen til Bergen Døvesenter tirsdag 16. oktober kl 19!

Mvh Aud Våge Johannessen.